SF Event Oy ValotekniikkaValotekniikka

Meillä keikat hoituu!

Saat kaiken tarvitsemasi esitystekniikan ja ammattitaitoiset teknikot yksittäistä tapahtumaa tai pitempäänkin kiertuetta varten. Toteutamme vuosittain useita satoja keikkoja koko Suomen ja Euroopan alueella.

Toimimme eri kokoisissa tilaisuuksissa klubeista festareihin ja seminaareista messuihin.

SF Event Oy Valotekniikka

Valotekniikka

Valotekniikka käyttöösi

SF Event Oy toimittaa tapahtumasi luonteeseen sopivan valojärjestelmän, jolla varmistat tapahtuman elämyksellisyyden ja saat asiakkaasi haukkomaan henkeä.

 

 

valotunnelmaToimimme eri kokoisissa tilaisuuksissa klubeista festareihin ja seminaareista messuihin.

Toimiva valotekniikka on tärkeimpiä tekijöitä tapahtuman onnistumisessa ja antaa myönteisen asiakaskokemuksen. Valot luovat tilaan todellisen tunnelman ja ammattimainen valoshow on tärkeä osa ohjelmaa tai ohjelmanumeroa. Me suunnittelemme ammattitaidolla sinun tarpeisiin sopivat valot, jotka sopivat budjettiisi ja luovat loistavan kokonaisuuden.

 

ValoshowSF Event Oy suunnittelee äänentoiston ja valaistuksen aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Mikäli sinulla on näissä asioissa kysyttävää tai ongelmia, ota meihin yhteyttä, niin ratkaistaan ne yhdessä.

Korkealuokkainen tapahtumatekniikka ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa, että tilaisuus on ääni- ja valotekniikaltaan huipputasoa, saat meiltä kaiken mitä tarvitset.

Vuokraamme myös äänentoisto– ja valotekniikkaa.
Hintamme ovat varmasti kilpailukykyiset, laitteet nykyaikaiset ja laadukkaat.

Pyydä tarjous

Yhteystiedot

SF Event Oy
Y-tunnus 2495499-2
Daniel Borgsten
+ 358 50 345 8111
daniel.borgsten@sfevent.fi